ProAktivOne

Të besueshëm për ju

Nevoja e klienteles për zgjedhje të shpejta, të lehta për ju, na shtyn neve që të jemi kudo që na kërkoni. 

Rreth Nesh

Që nga themelimi i kompanisë tonë në viti 2022 ofrojm shërbime si: dërgimi i Bulk SMS, përgaditja e tenderave dhe aplikime, Analizojm tregun në industri të ndryshme, Trajnime per staf në industri të ndryshme, Menaxhim në rrjetet sociale.
Në këtë vitë ofrojm edhe Kamping për turistët vendor dhe ndërkombëtar, duke ofruar autokamp me qirra.

Vizioni
Vizioni

Vizioni jonë gjendet në tre fjalët:
Pro - me Profesionalizëm, në ofrimin e shërbimeve.
Aktiv - gjithmon,
One - të vetmit, të pakonkurueshëm të zgjedhur nga klientela besnike.

Mobirise
Misioni

Cdo klienti ti orfojm zgjedhje shumë dimenzionale në të gjitha fusha. Duke filluar nga ato familjare me Pro Camper Adventure, duke kaluar në ato biznesore, duke i ndihmuar të risin biznesin me shërbime në marketing shume dimenzional.

Produktet

Kamping

Pro Camper Adventure

Më Tepër

Zbardheni ditën me Pro Camper Adventure, ashtu që të largoni hotelin prej listës së pushimeve.
Filloni pushimin prej momentit kur jeni në Pro Camper Adventure.
Për 6 persona, me nxemje, me paisje shtëpiake dhe gjëra elementare, të gjitha i keni me vete.

BulkSMS

Bulk SMS

Më Tepër

Cilësi të lartë në shërbimet tona, me vlerë të shtuar në teknologjinë e komunikimit, informacionit dhe më gjerë, ndërtojm mardhënie për një të ardhme të përbashkët me të gjithë klientët tanë.
Jemi ndër liderët në krijimin, dizajnimin dhe implementimin e shërbimeve telekomunikative dhe sigurimin e kontenteve VAS në gadishullin e Ballkanit.
Me ndershmëri japim garancion për klientët tanë dhe punojm shumë për të fituar besimin tuaj.
Ofrojm shërbime dhe produkte inovative dhe konkuruese..

Tenders

Tendera

Më Tepër

Përgaditja e tenderave dhe aplikimi.
Konsulencë për biznese në fushën e tenderave.
Jemi pjesëmarrës dhe bashkëpunues me biznese tjera

Analiza Tregut

Analiza tregut

Më Tepër

Hulumtime dhe analiza të tregut në fusha të ndryshme.
Konsulenc për startim të bizneseve të ri.
Konsulenc bizneseve ekzistuese dhe mundësi rritje të tergut.

Trajnime

Trajnime stafit

Më Tepër

Trajnime për staf në industri të ndryshme .
Certifikata për cdo trajnues.

Social

Menaxhimi i rrjeteve sociale

Më Tepër

Menaxhim i rrjeteve sociale.
Publikimi i kampanjave dhe rritje e qarkullimit.
Rritje e ndjekësve në rrjete sociale.

Konsulenc

Konsulenc biznesi

Më Tepër

Përgaditja e biznes planeve.
Konsulenc në aplikime të subvencioneve (granteve).
Përgaditja e prezentimeve për bizneset.

Galeria

camper
camper
camper
camper
camper
camper

Klientela

E-Trajnime
Development
Assettrade
AKSS
Blux
OnAllShop

Kontakti

Email

info@proaktivone.com
proaktivone@gmail.com

Adresa

20000, Prizren, Kosovë

Orari Punës

Hëne - Shtune
08:00 - 16:00

Na Kontakto

© Copyright 2022 ProAktivOne. All Rights Reserved.